Náhledový obrázek článku Herní aréna v OC Šestka v listopadu již po třetí!

Herní aréna v OC Šestka v listopadu již po třetí!

Profilový obrázek uživatele Lukáš Jump Vobecký Lukáš "Jump" Vobecký
13. 10. 2019, 23:57 | Eventy

Začátek listopadu se ponese ve znamení veliké herní akce - Herní aréna v OC Šestka. Po 3 dny budete moci do Pražského obchodního centra Šestka dorazit trávit svůj čas hrami, zábavou a soutěžením. Čekat na vás bude několik tisíc cen, od malých až po opravdu luxusní, 2 veliké Fortnite turnaje, desítky malých soutěží a hlavně kopec zábavy. Řekněte svým kamarádům, svým rodičům, či vezměte své děti a přijďte si úžit 3 nádherné dny.

Herní aréna

Už v lednu se v Šestce konala nezapomenutelná akce. Přes 4.000 lidí se o víkendu přišlo bavit do připravené Herní arény, rozdali jsme více jak 1.500 cen a dárků, připravili veliké turnaje ve Fortnite, každý pro 128 hráčů. A protože vám rádi děláme radost, rozhodli jsme se tuto skvělou akci zopakovat. A nejenom zopakovat, my je uděláme ještě větší a lepší!

 

Fortnite e-sportové turnaje

V rámci již 3. Herní arény v OC Šestka se uskuteční dva zatím největší LAN turnaj ve hře Fortnite v ČR. Oba turnaje mají kapacitu 200 hráčů a v každém z nich čeká na nejlepšího hráče opravdu lukrativní cena!

sobota - 2. 11. 2019 neděle - 3. 11. 2019

Cena za 1. místo

MSI notebook MSI GF63

MSI notebook v hodnotě přes 25.000 Kč

-- REGISTRACE --

Cena za 1. místo

SkillZone PC

SkillZone PC v hodnotě přes 30.000 Kč

-- REGISTRACE --

Odměněni v turnaji budou všichni hráči, kteří se dokáží kvalifikovat do finálové skupiny. Čekat na ně budou naše kredity, za které si pak budou moci vybrat některou z připravených cen. Kolik kreditů hráči získají, už závisí na jejich konečném umístění.


Sbírání kreditů a výběr cen

Celá Herní aréna je postavená na vyzkoušeném a velmi oblíbeném systému sbírání kreditů, za které si následně budete moci vybrat některou z mnoha cen a dárků, které pro vás budeme mít připravené.

Budeme mít pro vás připravené veliké množství turnajů a soutěží. Po celé 3 dny, od otevření do zavření budete moci hrát a získávat za své úspěchy od nás odměnu, herní KREDITY. Za naspořené kredity si budete moci přímo na místě vybrat některou z velikého množství cen. Chcete nějakou maličkost či něco cennějšího? Záleží jen na vás, kolik kreditů naspoříte a za co je utratíte.

Šestka kredityŠestka kredityŠestka kredityŠestka kredity

Kredity za turnaje

V sobotu a v neděli se uskuteční 2 veliké turnaje ve Fortnite. 50 nejlepších hráčů v každém z nich získá od nás kredity - čím lépe se v turnaji umístíte, tím více kreditů získáte.

Kredity za soutěže

Od pátku do neděle pro vás bude připravené veliké množství soutěží. V nich budete také za účast a úspěchy odměňováni kredity. Čekat na vás budou

  • Herní konzole Xbox One
  • Herní počítače a notebooky s oblíbenými hrami
  • VIP počítače s herními novinkami
  • Virtuální realita

Hrát u nás budete moci jako jednotlivci, ve skupinkách či v rámci rodin. Budeme vždy připraveni vyjít vám vstříc a připravit vám super zábavu.

Herní aréna - konzole

Kredity nákup

Nejenom hraním živ je člověk :). S tímto heslem vás i nyní odměníme za nákup, který v rámci Šestky v daných dnech uskutečníte. Koupíte si něco na sebe? uděláte radost sobě či dítěti nějakou novou hračkou? Zajdete si na oběd? Schovejte si účtenku a přineste nám ji. My vás za ně odměníme kredity navíc! :)

Během víkendu navíc budeme mít s řadou našich partnerů navíc využít speciálních prodejních akcí. K vybraným produktům dostanete speciální dárky, které byste jinak neobdrželi :). Více informací doplníme již brzy.


Známí youtubeři a streameři

Pro ty z vás, kteří rádi sledujete youtubery či streamery a chcete se s nimi setkat naživo, máme skvělou zprávu. Na akci budete moci potkat 3 z nich!

Real Geek logo

MarveX

Porty

Buba

sobota, neděle sobota pátek, sobota


Kromě toho, že se s nimi budete moci potkat a vyfotit, bude na místě připraven bohatě vybavený stánek Real Geeku, kde si budete moci koupit i upomínkové předměty velikého množství oblíbených youtuberů a streamerů.

 

 

Hodnocení článku:
Tagy:
undefined

Načítám diskuzi...