Náhledový obrázek článku Vyhraj nadupané CZC PC s GeForce RTX 3070 v souboji streamerů!

Vyhraj nadupané CZC PC s GeForce RTX 3070 v souboji streamerů!

Profilový obrázek uživatele RybkaSVK RybkaSVK
6. 12. 2021, 20:22 | Novinky z herního světa

 

Chceš i ty konečně vlastnit nadupaný PC hodný každého pořádného hráče, který si vychutnává herní novinky v nejvyšších detailech? Potom si tu správně! V tomto článku se dozvíš všechno potřebné na to, jak se zapojit do boje.

(Po kliknutí na obrázek budete přesměrováni na stránku soutěže.)

Souboj streamerů

Jde o soutěž, ve které se proti sobě postaví 4 streameři, přičemž si každý z nich složí tým ze svých subscriberů na twitch.tv, takže i ty můžeš dopomoct k výhře! Bojovat se bude v aktuální novince Battlefield 2042 a hrát se budou 2 módy: Conquest a Breakthrough, přičemž hráčum bude k těm nejlepším výsledkům pomáhat technologie NVIDIA Reflex, která ve hře snižuje systémovou latenci. Soutěž bude probíhat 4 týdny s tím, že každý týden se uskuteční 1 hrací den, takže celkově to budou 4 hrací dny. 

Systém soutěže

Každý streamer je kapitánem svého týmu a k sobě si vybere 3 subscribery. Během hracího dne se subscribeři prostřídají, takže šance, že se dostaneš do zápasu, je docela velká. Samozřejmě pokud dáš subscribe každému streamerovi, zvedne to tvou šanci ještě víc. Složení týmů se bude v průběhu soutěže měnit a to následovně:

  1. týden: Double + spajKK vs RedgieBeardo + VladaStreamuje
  2. týden: Double + VladaStreamuje vs spajKK + RedgieBeardo
  3. týden: RedgieBeardo + VladaStreamuje vs Double + spajKK
  4. týden: spajKK + RedgieBeardo vs Double + VladaStreamuje


Za vítězství dostává každý streamer 10 bodů do tabulky. Příklad: pokud první zápas vyhraje Double se spajKKem, oba dostanou 10 bodů.

Harmonogram hracích dnu

  1. kolo: Středa 8.12.2021 o 18:00
  2. kolo: Pátek 17.12.2021 o 17:00
  3. kolo: Neděle 2.1.2022 o 20:00 
  4. kolo: Pátek 7.1.2022 o 18:00

Zapojit do soutěže se mužeš i ty! Stačí zavítat na stream svého favorita.

Jak se zapojit

Na to, aby ses zapojil do soutěže, nemusíš vlastnit hru Battlefield 2042! Jediné, co potřebuješ je mít subscribe u streamera, který na konci těch 4 týdnů nasbírá nejvíce bodů. K tomu mu samozřejmě můžeš dopomoct, pokud jsi dobrý v novém BF a vybere si tě do týmu. Ale pokud si z nějakého důvodu nemůžeš dovolit dát subscribe tvému oblíbenému streamerovi, nezoufej! LanCraft se totiž rozhodl, že streamer, který bude mít v určité fázi nejvíce bodů, dostane od nás 30 darovaných subscribů! Toto rozdávání se bude konat dvakrát, takže dohromady rozdáme 60 subscribů. Stačí jen koukat na stream a jeden můžeš dostat právě ty. 

O co se hraje?

Jak už jsme v úvodu psali, hraje se o nadupaný pc, konkrétně CZC.Gaming Paladin GC118 v hodnotě 47.990 Kč, který disponuje novou grafickou kartou GeForce RTX 3070 8GB GDDR6!

V průběhu eventu se navíc bude soutěžit o herní myš ROG Gladius III Wireless na instagramu každého ze streamerů, takže celkově jsou v soutěží 4 myši. Gladius III podporuje mimo jiné i funkci Reflex, takže tvoje skilly ve hrách budou ostřejší, než kdy dřív.

NVIDIA Reflex

Proč o tom píšeme? Celý soutěž vznikla na základně prezentování této technologie, která je mimochodem i v tvém budoucím PC, takže stojí za to číst dále, ať víš, co za mašinu vyhraješ. Technologie Reflex ti přináší maximální náskok a nejmenší latenci. Celá řada GeForce RTX 30xx, ale i starší, dokonce už od řady GeForce GTX 900, disponuje touto technologií a v kombinaci s monitorem, který podporuje G-SYNC, budeš mít obrovský náskok oproti ostatním hráčům (Reflex funguje i bez G-SYNC). Kdybychom to měli přirovnat, představ si, že máš ping 10ms, ale tvůj protihráč má 100ms. Běžný smrtelník to nepocítí, ale my hráči víme, jak to je důležité. Podobně funguje i technologie Reflex, až na to, že nejde o propojení skrze internet, ale celé se to odehrává ve tvém PC. Ve spolupráci s G-SYNC monitorem s frekvencí až 360Hz by si byl nezastavitelný. Například v takovém Battlefield 2042 snížila tato technologie latenci až o 28 %!

Tak teď, když už víš kde, kdy a jak se můžeš stát majitelem nového herního PC, nezůstává nám nic jiného, než ti jen popřát hodně štěstí a pevné nervy při sledování „Souboje streamerů“.

Hodnocení článku:

Načítám diskuzi...