Náhledový obrázek článku Road to Comic-Con 2022: První den play-off za námi

Road to Comic-Con 2022: První den play-off za námi

Profilový obrázek uživatele dc99 dc99
10. 4. 2022, 11:14 | Valorant

Máme za sebou první hrací den play-off fáze Road to Comic-Con 2022. Rozloučili jsme se s WoofWoof, kteří play-off opustili jako první tým. Dnes se dozvíme, které týmy si zahrají na offline finále.

Nejlépe do play-off nastoupili hráči týmů Entropiq a Absolute Amateurs. Těm se povedlo porazit své soupeře v opening zápasech. Entropiq nedali WoofWoof žádnou šanci a Absolute Amateurs se povedlo překvapit favority druhého utkání, Enterprise. Entropiq a Absolute Amateurs si tak spolu zahrají finále upper bracketu, ze kterého jeho vítěz postoupí na offline finále celého turnaje, kde si zahraje o 50.000 Kč s vítězem lower bracketu.

Výsledky zápasů - 1. hrací den play-off

Poražené týmy dostaly ještě jednu poslední šanci k postupu. V eliminačním zápase se bojovalo o to, kdo si zahraje poslední zápas play-off, už zmiňované finále lower bracketu. Vítězové kvalifikace, Enterprise, už tentokrát nezaváhali a svůj druhý zápas dokázali vyhrát. S turnajem se tak už definitivně rozloučil tým WoofWoof.

Dnešní zápasy - finále play-off

Dnes se podíváme na poslední dva zápasy v rámci play-off fáze. Dozvíme se tak už, které dva týmy postoupí. Na oba zápasy se můžete znova přijít podívat na náš Twitch kanál LanCraftTV a podpořit tak svůj oblíbený tým. Stream znova začne ve 13:30.


Partneři RTCC 2022

DX Racer logo          


Hodnocení článku:

Načítám diskuzi...