Náhledový obrázek článku Získej roční angažmá v CS:GO Yenkee Academy a hraj o ceny v hodnotě 100.000 Kč!

Získej roční angažmá v CS:GO Yenkee Academy a hraj o ceny v hodnotě 100.000 Kč!

Profilový obrázek uživatele Warmsi Adam "Warmsi" Servatka
23. 11. 2022, 11:38 | Counter-Strike: Global Offensive

Co je Yenkee Akademy:

Cílem Yenkee Academy je podpořit mladé talentované hráče a pomoct jim odstartovat kariéru esportového hráče ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Normálně by se mladí hráči, kteří jsou na začátku kariéry, museli probíjet domácí scénou několik let, než by našli správně fungující tým s dobrým zázemím.

Myslíš, že se jedná právě o tebe? Tak teď přichází tvoje šance! Díky našim ambasadorům, kteří Ti předají potřebné know-how a skills, se Ty a další nejtalentovanější jedinci dostanete do popředí, kde si vašeho umu může snadno všimnout některá z předních tuzemských esportových organizací. A pak už je to jen na tobě!


Harmonogram, formát a podmínky kvalifikačních turnajů

Do otevřených kvalifikací se můžou přihlásit hráči ve věku 14 -18 let, kteří jsou připraveni věnovat hraní CS:GO hodně času a úsilí, aby se jednou mohli stát profesionálními hráči. Celkem na tebe čeká 8 kvalifikací ve formátu 2v2, ve kterých budeš za umístění sbírat body.

Datumy kvalifikaci

Hráči mají možnost v jednotlivých kvalifikacích sbírat body, na základě kterých pak postoupí 32 nejlepších týmů do finální uzavřené double elimination kvalifikace, ve které se bude hrát o účast na offline finále.

Kvalifikace do Yenkee Akademie Wingman 2v2 kvalifikace
Aim 2v2 kvalifikace
Kvalifikace #1 Neděle 4.12. od 17:00 Neděle 11.12. od 17:00
Kvalifikace #2 Neděle 18.12. od 17:00 Neděle 1.1. od 17:00
Kvalifikace #3 Neděle 8.1. od 17:00 Neděle 15.1. od 17:00
Kvalifikace #4 Neděle 22.1. od 17:00 Neděle 29.1. od 17:00

 


Sbíraní bodů během kvalifikace

V každé kvalifikaci budeš bodově odměněn na základě umístění tvého týmu. Na konci kvalifikací vybereme TOP32 týmů, které postoupí do uzavřené kvalifikace. Body jsou fixované na název týmu.

Systém bodování:

  • 1. místo: 60 bodů
  • 2. místo: 44 bodů
  • 3. - 4. místo: 32 bodů
  • 5. - 8. místo: 16 bodů
  • 9. - 16. místo: 8 bodů
  • 17. - 32. místo: 4 bodů
  • 33. - 64. místo: 2 bodů

Aktuální pořadí bodů týmů najdeš na tomto linku.


Divoká karta

Tento turnaj bude disponovat „divokou kartou“, což znamená, že se na finále podívá i hráč/tým, který v kvalifikaci neuspěl. Z kvalifikace totiž postoupí 4 nejlepší týmy, tedy 8 hráčů, kteří se kvalifikují na offline finále. Tam se ale podívá celkem 10 hráčů. O výběr posledních dvou hráčů se postarají ambasadoři, kteří budou průběh kvalifikací bedlivě sledovat a sami rozhodnou, kdo si podle nich zaslouží šanci bojovat na offline finále.


Offline finále v herní vile The Nest

Finalisté zažijí prodloužený víkend ve známém herním doupěti The NEST v severních Čechách, kde se o ně budou starat naší porotci. Ti jim připraví nejen skvělou atmosféru, ale také různé testovačky, aby si ověřili jejich herní schopnosti. Na konci víkendového zápolení se zrodí finální pětice hráčů, kteří budou reprezentovat projekt Yenkee Academy v roce 2023.

O co všechno hrajeme?

  • vybavení pro celý tým v hodnotě 100.000 Kč
  • roční angažmá a dohled pod profesionálním vedením
  • možnost reprezentovat na online a offline turnajích
  • proplacené veškeré akce v daném roce
  • účast na týmových akcích (bootcamp)
  • příležitost zviditelnit se na domácí scéně

Pokud nemáte spoluhráče, tak nemusíte zoufat a můžete skočit k nám na Discord, kde je vytvořený speciální kanál “hledám spoluhráče”.


Yenkee Akademie Q&A

Q: Pro koho je Yenkee Akademie určena?

A: Yenkee Akademie je určena pro hráče ve věku 14 - 18 let, Čechy a Slováky. Pokud nejsi Čech ani Slovák ale bydlíš na našem území a mluvíš naší řečí, tak i tobě je akademie otevřena 


Q: Pro koho není Yenkee Akademie určena?

A: Yenkee Akademie není určena pro vysloužilé hráče ve věku 20+ let, hráče, kteří již patří/patřili mezi TOP10 česko-slovenských týmů, zahraniční hráče

Hodnocení článku:
Tagy:

Načítám diskuzi...